31-01-14

Hej!
 
Hur har alla det idag? Här är det lite sådär.. Vi har nu tagit beslutet att sälja katterna innan barnen föds.. Vet att det är rätt beslut då vi inte kommer ha lika mycket tid till dom sen och dom vill ha väldigt mycket uppmärksamhet och närhet bägge två men det känns ändå jobbigt då dom är som två familjemedlemmar.. Blir inte bättre med alla hormoner heller känner jag! Gråter över minsta lilla just nu haha Blir riktigt jobbigt i längden men vet ju att snart är barnen här och då kan hormonerna äntligen börja lugna ner sig och tomrummet som kommer bli när katternaförsvinner kommer fyllas av barnen.
 
Här har ni i alla fall annonsen om någon är intresserad : 
"Det är nu med stor sorg vi måste sälja våra två älskade katter då vi väntar tvillingar inom dom kommande två månaderna.
Busan (den mörka katten) blir 3 år 2 augusti och Monster (den vita katten) blir 1 år 12 februari. Båda katterna är väldigt sociala och vill alltid vara med. Dom älskar att ligga nära i soffan och sova. Dom är väldigt små i storleken och har bara varit innekatter och det är det dom trivs bäst med. Ingen av dom är kastrerad. Dom ser varandra som syskon så ser helst att dom får fortsätta bo tillsammans. vill att dom kommer till ett hem där dom får mycket kärlek och uppmärksamhet.
Klösbräda, ett koppel, ett halsband och en kattlåda + lite sand kan fås med om det önskas. 
Vi kommer inte att ha möjligheten att ta tillbaka dom om det inte funkar i det nya hemmet utan då får köparen placera om dom själv då vi kommer ha fullt upp med dom nyfödda tvillingarna.

Prisidé : 600:- Går att diskutera vid snabb och smidig affär.
 
Nås på mail : [email protected]"
 
 
Hör av er om ni är intresserade och tipsa dom ni tror skulle kunna vara intresserade. 
 
Nu ska jag i alla fall snart börja göra mig iordning innan vi ska till mamma för att fira mig med mat och fika. Hörs senare!
 
xoxo
 

Josefinlinneaa

Två blir fyra

RSS 2.0